arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe je een mindset voor succes krijgt (deel 2 van 5)

Hoe je een mindset voor succes krijgt (deel 2 van 5)

Zie transcript hieronder


Maar eerst nog even dit..

Weet jij waar je heen wilt met je leven of leef je in de waan van de dag?

Je realiteit nu is…

 • Je bent niet gelukkig op dit moment.
 • Je weet niet waar je wilt dat je leven heen gaat.
 • Je zit in een vicieuze cirkel van wakker worden, werken, eten, relaxen, slapen. En dit elke dag.
 • Wellicht ben je weleens gelukkig, maar dit gevoel is vluchtig omdat je geen voldoening haalt uit de dingen die je doet.
 • Als je al doelen hebt, dan zijn het doelen die andere je hebben ‘opgelegd’ en geen dingen waar je hart sneller van gaat kloppen
 • Of Je hebt wel doelen, maar ervaart veel stress ervan. Dit komt omdat je van jezelf pas gelukkig mag zijn als je je doelen behaald hebt. Wanneer je dan bereikt hebt wat je wilde, geeft dit vaak niet de voldoening die je dacht dat het zou brengen en dus ben je nog steeds niet gelukkig en ben je alweer onderweg naar je volgende doel. Want als… dan…

 

Ik ben inmiddels super gelukkig en heb een visie voor mijn toekomst, waar ik zelf af en toe een beetje bang van wordt.

Maar man wat heb ik vastgezeten in mijn leven. Ik kon alles wat hierboven staat wel aanvinken op verschillende momenten. Eerst leefde ik met de dag en had absoluut geen idee wat ik wilde met mijn leven. Toen ging ik het advies van anderen opvolgen en belandde ik in banen waar ik totaal niet gelukkig van werd. Maar omdat ik nog steeds niet wist wat ik wilde ging ik buiten mijn werk om doelen stellen en ik dacht steeds, dat als ik mijn volgende doel had bereikt, dan komt het goed en dan ben ik gelukkig. Ik kwam van een koude kermis thuis.

Totdat ik, door middel van zelfonderzoek en persoonlijke groei, echt mijzelf leerde kennen en ook buiten de gebaande paden ging kijken naar wat ik wilde voor mijzelf.

Toen ontdekte ik dat ik naast gelukkig zijn in het nu een visie kan creëren voor mijn leven waar ik al gelukkig van wordt, voordat ik het heb bereikt. Een visie niet alleen voor mijn werk of financiën, maar voor alle aspecten van mijn leven.

Jij kunt nu ook, binnen 2 weken, erachter komen waar jij echt gelukkig van wordt.

De Ontdek Je Dromen Deep Dive Challenge laat je nadenken over je leven in 12 fundamentele categorieën. Aan de hand hiervan bepaal jij hoe jouw leven eruit ziet wanneer je echt gelukkig wilt zijn en succes en voldoening zult ervaren.Want als er één ding is waar je geen compromissen over wilt sluiten, is het jouw leven.

Er zijn geen herhalingen, geen resets. Dit is het. Je tijd is nu. Kies voor jezelf.

Doelen stellen en je leven leiden doe je NIET voor een ander.

Het is deze challenge geweest die mij heeft doen besluiten mijn carrière over een totaal andere boeg te gooien en mensen zoals jij te gaan helpen. Omdat ik daar echt gelukkig van wordt. En dat wil ik ook voor jou!

Een leven waar je elke dag verliefd op wordt. Dat je straks terugkijkt op het volgende decennia en denkt: Wow, is dit mijn leven?

Doe mee met de Ontdek Je Dromen Deep Dive Challenge

En ontdek wat voor jou geluk en succes hebben betekent

Dit levert de Ontdek Je Dromen Deep Dive Challenge je op:

 •  Talloze verschuivingen in je gedachten, overtuigingen en je kijk naar het leven.
 • Meer zicht en controle op alle gebieden in je leven, waardoor je leven beter in balans is.
 • Dus ook meer balans tussen werk en privé
 • Een dieper begrip van jezelf en jouw motivatie
 • Versterkte focus en productiviteit
 • Sterkere relaties met jezelf en anderen
 • Doelen waar je super blij van wordt en actie voor wilt en gaat nemen en dus niet afhaakt als het moeilijker wordt.
 • Een meer positieve mindset
 • Meer zelfvertrouwen en zelfrespect
 • En zoveel meer

Wil je meer info of je meteen inschrijven.. Klik hieronder

Yes, geef me alle info hierover.

 


Transcript video: Blueprint

Hi, mijn naam is Anja Reijmers Life change en Succes coach en ik wil in deze video het heel even hebben over hoe je een mindset voor succes krijgt.

 

Dit heb je namelijk nodig om je passie te vinden, je purpose te vinden, je dromen te ontdekken en ook er echt voor te durven gaan.

 

Stel je voor dat het 3 jaar later is en als je blijft ademen de komende 3 jaar, dan zal je resultaten hebben. Niet misschien, maar absoluut. Maar wat zullen die resultaten zijn?

 

Want weet je wij allemaal, als spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben, krijgen de kans en hebben er recht op om een leven te creëren. Ofwel by design of by default. Dus of door zelf aan het stuur te zitten en je leven te designen zoals jij dat wilt of om aan de effect kant te staan en te leven met wat er op je af komt.

 

Als er geen een intelligent design is, dan is het enige wat de energie dan kan doen is door ons heen gaan in de patronen die we het al hebben gegeven. En dan produceren we soortgelijke resultaten jaar in en jaar uit. Je kent vast veel mensen waarvoor dit geldt en misschien geldt dit voor jou ook. Ze willen iets anders, maar ze weten niet hoe ze een intelligent design moeten gebruiken in hun hoofd waarvan uit ze moeten vibreren en een frequentie uit te sturen naar het universum, of het oneindige, of de bron of god, of hoe je het maar noemt. Om zo vooruit te komen en echt veranderingen aan te brengen in de resultaten die ze hebben.

 

Jij kijkt deze video omdat je het graag anders wilt, Ben jij er klaar voor om het te veranderen? Om het werk te doen?

 

Maar we kunnen geen design maken wat je niet hebt. Thomas Edison zei: Geen droom kan uitkomen, als je het niet droomt.

 

Je zult een ontwerp, een soort blauwdruk moeten maken van wat je echt met heel je hart zou willen. En om simpel te starten denk je na over 4 categorieën. Wat zou je absoluut graag willen. Speel met de gedachten als je naar je werk gaat, speel er mee als je je kinderen rondrijdt, of als je de was doet. Vraag steeds: ‘Wat zou ik echt het allerleukst vinden in mijn leven. Waar zou ik echt van houden op minimaal 1 van deze 4 gebieden: gezondheid, relaties, carrière en/of tijd- en financiële vrijheid.

 

Wat zou ik willen in mijn relaties, waar zou ik van houden in mijn gezondheid, Wat wil ik graag doen met mijn tijd en talent, wat zou ik het liefst doen als ik de tijd en het geld had om te doen wat ik maar wilde, te gaan waar ik maar heen wilde en te geven wat ik maar wilde geven?

 

Begin een intelligent design, een ontwerp, een blauwdruk te maken van al de dingen die je kunt bedenken.

 

Stel je voor dat het drie jaar later is en het is allemaal gelukt. Wat staat er op jou mentale ontwerp? Hoe ziet jouw leven er dan uit?

 

Dus begin bij het einde en maak een intelligent design.

Tot de volgende video

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies