arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe je een mindset voor succes krijgt (deel 1 van 5)

Hoe je een mindset voor succes krijgt (deel 1 van 5)

Zie transcript hieronder


Maar eerst nog even dit..

Weet jij waar je heen wilt met je leven of leef je in de waan van de dag?

Je realiteit nu is…

 • Je bent niet gelukkig op dit moment.
 • Je weet niet waar je wilt dat je leven heen gaat.
 • Je zit in een vicieuze cirkel van wakker worden, werken, eten, relaxen, slapen. En dit elke dag.
 • Wellicht ben je weleens gelukkig, maar dit gevoel is vluchtig omdat je geen voldoening haalt uit de dingen die je doet.
 • Als je al doelen hebt, dan zijn het doelen die andere je hebben ‘opgelegd’ en geen dingen waar je hart sneller van gaat kloppen
 • Of Je hebt wel doelen, maar ervaart veel stress ervan. Dit komt omdat je van jezelf pas gelukkig mag zijn als je je doelen behaald hebt. Wanneer je dan bereikt hebt wat je wilde, geeft dit vaak niet de voldoening die je dacht dat het zou brengen en dus ben je nog steeds niet gelukkig en ben je alweer onderweg naar je volgende doel. Want als… dan…

 

Ik ben inmiddels super gelukkig en heb een visie voor mijn toekomst, waar ik zelf af en toe een beetje bang van wordt.

Maar man wat heb ik vastgezeten in mijn leven. Ik kon alles wat hierboven staat wel aanvinken op verschillende momenten. Eerst leefde ik met de dag en had absoluut geen idee wat ik wilde met mijn leven. Toen ging ik het advies van anderen opvolgen en belandde ik in banen waar ik totaal niet gelukkig van werd. Maar omdat ik nog steeds niet wist wat ik wilde ging ik buiten mijn werk om doelen stellen en ik dacht steeds, dat als ik mijn volgende doel had bereikt, dan komt het goed en dan ben ik gelukkig. Ik kwam van een koude kermis thuis.

Totdat ik, door middel van zelfonderzoek en persoonlijke groei, echt mijzelf leerde kennen en ook buiten de gebaande paden ging kijken naar wat ik wilde voor mijzelf.

Toen ontdekte ik dat ik naast gelukkig zijn in het nu een visie kan creëren voor mijn leven waar ik al gelukkig van wordt, voordat ik het heb bereikt. Een visie niet alleen voor mijn werk of financiën, maar voor alle aspecten van mijn leven.

Jij kunt nu ook, binnen 2 weken, erachter komen waar jij echt gelukkig van wordt.

De Ontdek Je Dromen Deep Dive Challenge laat je nadenken over je leven in 12 fundamentele categorieën. Aan de hand hiervan bepaal jij hoe jouw leven eruit ziet wanneer je echt gelukkig wilt zijn en succes en voldoening zult ervaren.Want als er één ding is waar je geen compromissen over wilt sluiten, is het jouw leven.

Er zijn geen herhalingen, geen resets. Dit is het. Je tijd is nu. Kies voor jezelf.

Doelen stellen en je leven leiden doe je NIET voor een ander.

Het is deze challenge geweest die mij heeft doen besluiten mijn carrière over een totaal andere boeg te gooien en mensen zoals jij te gaan helpen. Omdat ik daar echt gelukkig van wordt. En dat wil ik ook voor jou!

Een leven waar je elke dag verliefd op wordt. Dat je straks terugkijkt op het volgende decennia en denkt: Wow, is dit mijn leven?

Doe mee met de Ontdek Je Dromen Deep Dive Challenge

En ontdek wat voor jou geluk en succes hebben betekent

Dit levert de Ontdek Je Dromen Deep Dive Challenge je op:

 •  Talloze verschuivingen in je gedachten, overtuigingen en je kijk naar het leven.
 • Meer zicht en controle op alle gebieden in je leven, waardoor je leven beter in balans is.
 • Dus ook meer balans tussen werk en privé
 • Een dieper begrip van jezelf en jouw motivatie
 • Versterkte focus en productiviteit
 • Sterkere relaties met jezelf en anderen
 • Doelen waar je super blij van wordt en actie voor wilt en gaat nemen en dus niet afhaakt als het moeilijker wordt.
 • Een meer positieve mindset
 • Meer zelfvertrouwen en zelfrespect
 • En zoveel meer

Wil je meer info of je meteen inschrijven.. Klik hieronder

Yes, geef me alle info hierover.

 


Transcript video: Begin bij het einde

Hi, mijn naam is Anja Reijmers Life change en Succes coach en ik wil in deze video het heel even hebben over hoe je een mindset voor succes krijgt. Dit heb je namelijk nodig om je passie te vinden, je purpose te vinden, je dromen te ontdekken en ook er echt voor te durven gaan.

 

Dus een tijdje terug ging ik met mijn gezin naar een restaurant. Mijn oudste kind, was toen 7. Toen we gingen zitten kregen hij en zijn zusjes zo’n placemat waar je op kunt kleuren en waar wat puzzeltjes op staan. Mijn zoontje draaide hem meteen om naar de achterkant waar de puzzeltjes stonden. En het eerste wat hij deed was het doolhof. Ik en mijn man waren het menu aan het bekijken en nog geen halve minuut later zei mijn zoontje: Kijk mama ik heb het doolhof opgelost!

Dus ik vroeg verbaasd: “Hoe heb je dat zo snel gedaan?” Want hij was nog klein.

En toen wees hij naar het doolhof en zei: ‘Kijk zo doe je dat” en hij wees naar het einde van het doolhof. En hij zei: ‘ als je hier begint, is het veel makkelijker om je weg te vinden.

Dus ik zei: Oh Juul, dat je dit al hebt geleerd met 7 jaar oud. Dit is precies hoe het in het leven ook werkt.

 

Als je weet waar je echt wilt eindigen, is het veel makkelijker om er te komen.

Dus ik wil je aanbevelen om na te denken wat je als resultaat wilt in je leven, Wat wil je het liefst dat er gebeurt in je leven? Waar wil je staan over 3 jaar?

 

Vraag jezelf vandaag af: Als ik kan zijn, doen, hebben of geven wat ik maar wil, wat wil ik dan het liefst?

Gewoon om deze gedachte te laten sluimeren in je hoofd. Entertain de ideeen.

Want die mindset gaat je openstellen voor dingen waar je wellicht nog nooit over hebt nagedacht. Je neemt alles wat je wel weet en dan verwelkom je de dingen die je nog niet weet, zodat je eindigd op een plek in je leven waar je absoluut verliefd op bent.

 

Start bij het einde, dan is het veel makkelijker om er te komen.

Tot een volgende video.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies