arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe je een mindset voor succes krijgt (deel 5 van 5)

Hoe je een mindset voor succes krijgt (deel 5 van 5)

Zie transcript hieronder


Maar eerst nog even dit..

Wil jij jouw ware purpose ontdekken en het leven designen zoals jij dat wilt?

Dan heb ik hét programma voor je, Purpose & Design, waardoor je erachter komt waar jouw hart het hardst voor gaat kloppen én de stappen neemt om daadwerkelijk dat leven te creëren waar jij echt gelukkig van wordt.

Klinkt dit je bekend in de oren?

 • Ik heb echt geen idee wat ik wil
 • Elke dag is hetzelfde en ik weet niet waarvoor ik het eigenlijk allemaal doe.
 • Ik zie vaak beren op de weg.
 • Ik ben kwijt wie ik ben.
 • Ik zoek al jaren naar antwoord op de vraag: wat dan?
 • Ik durf niet voor mezelf te kiezen, dat is egoïstisch.
 • Ik ben alleen maar alle ballen aan het hooghouden, maar de bal van mezelf is gevallen.
 • Ik weet dat er meer in me zit, maar wat?
 • Ik weet een ding zeker: dit is het niet.
 • Zelfs als ik zou weten wat ik wil, zou het me toch niet lukken.
 • Ik ben niet blij met mijn baan, maar kan nu eenmaal niets anders.

 

Weet dat je niet de enige bent. 

Heel veel vrouwen hebben deze gevoelens en gedachten en durven er niet voor uit te komen.

Uiteindelijk is het mij, na 15 jaar in dezelfde baan en in een negatieve spiraal te hebben gezeten, gelukt om mijn leven 200% mooier te maken. En als ik het kan kan jij het ook!
Na Purpose & Design heb je:
 • Eindelijk je ware purpose ontdekt
 • Ben je erachter wat jouw passie is of jouw passies zijn, want je hoeft het niet bij 1 te houden.
 • Meer zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en zelfliefde.
 • Diepe zelfkennis ontwikkelt.
 • Kun je jezelf motiveren op een manier die je hiervoor nog niet kende.
 • Een plan en weet wat je moet doen om het leven te creëren dat je echt wilt.
 • Kun je alle obstakels die op je pad komen vermijden of oplossen, waardoor je vooruit blijft gaan en niet meer vast zult zitten.
 • De mindset van een winnaar door de tools die je leert.

 

Weet dat je 2 keuzes hebt op dit moment.

Keuze 1: Zelf nog een tijdje blijven proberen en de situatie dus laten zoals hij is. Dit kan, maar er is dan een grote kans dat er niets verandert. Als je dan over 3 of 6 maanden terugkijkt en terugdenkt aan dit moment en nog steeds in hetzelfde schuitje zit. Of wellicht is het nog erger geworden. Hoe zou je je dan voelen?

Ik snap dat die stem in jou, je inner criticus of noem hem je ego, heel hard op je aan het inpraten is. “Doe het niet! Je kunt het zelf! Je hoeft niets te veranderen, het gaat prima zo! Het is te duur! Je hebt er de tijd toch niet voor! Later is een beter moment” Je kan toegeven aan deze stem en het niet doen. Dat is zeker een optie.

Maar aan deze optie zit ook een prijs.

Pijn is onderdeel van het leven. Welke keuze je ook maakt. Je kunt verdergaan zoals je nu doet en de pijn ervaren van vastzitten of bewust de pijn van groei kiezen. Welke zal langer blijven duren denk je?

Keuze 2: Je maakt de keuze om nu uit je comfortzone te stappen en echt aan de slag te gaan met het creëren van jouw mooiste leven. Kleine kans dat je dan nog vast blijft zitten en grote kans dat alles voor je verandert.

Als jij nu ook echt verandering wilt in je leven, boek dan nu een vrijblijvende en gratis ontdekkingssessie met me in. Dan gaan we samen kijken naar waa rjij nu staat en geeft ik je al de eerste stappen om jouw leven te verbeteren. Vervolgens kijken we of je een match bent voor mijn programma.

Dus boek nu die ontdekkingssessie. Wat heb je te verliezen?

 

Linda zegt het volgende over dit programma:

Dit is mijn beste keuze ooit!
Dit coachingsprogramma heeft mij geholpen mezelf weer te leren kennen. Ik was de connectie met mezelf compleet kwijt en nu kan ik echt zeggen dat ik van mezelf hou en mijzelf respecteer zoals mijn beste vriendin dat doet. Ik durf eindelijk te doen wat k nooit durfde te doen, omdat ik dacht dat het toch zou mislukken. Maar ik heb aan mezelf bewezen dat ik het wel kan en ik heb Anja om te bedanken hiervoor.


Transcript video: Duwen of trekken

Hi, mijn naam is Anja Reijmers Life change en Succes coach en ik wil in deze video het heel even hebben over hoe je een mindset voor succes krijgt. Dit heb je namelijk nodig om je passie te vinden, je purpose te vinden, je dromen te ontdekken en ook er echt voor te durven gaan.

 

Ik hou van reizen en heb al een hoop mooie landen mogen bezoeken in de wereld. Maar de eerste paar keer dat ik met het vliegtuig op vakantie ging had ik zo’n handbagage koffer op wieltjes. Die koffer had zo’n uittrekhendel en dan duwde ik de koffer voor me uit. Daardoor botste ik tegen dingen aan bijvoorbeeld bij hobbels en randen en zo. En dan kreeg ik zo’n schok, maar ik veranderde niet hoe ik met mijn koffer omging. Hoe ik me verplaatste tijdens het reizen.

 

Totdat op een dag het in me opkwam, “Waarom trek ik de koffer niet in plaats van er tegenaan te duwen?” En dat veranderde natuurlijk een heleboel voor me met alle hobbels en dingen die ik tegenkwam op mijn weg naar waar ik naartoe wilde..

 

En ik werd er nieuwsgierig naar en dacht, waar verder in mijn leven ben ik aan het duwen? Waar anders merk ik niet dat ik van de wijs wordt gebracht door de dingen die op me af komen? Ik realiseerde me dat als ik mezelf zou leiden met mijn zorgen en twijfels in gedachten, deze me ook steeds van de wijs zouden brengen omdat het me in de weg zou zitten.

 

Maar net als bij mijn reiskoffer, die ik vervolgens kon trekken met mijn pink, was het zoveel gemakkelijker geworden toen ik mijn zorgen en twijfel achter me ging laten. En ik zou leiden met waar ik naar toe zou willen vandaag, wat wil ik bereiken vandaag. Niet dat ze weggingen, maar ze stonden niet meer vooraan en hielden me niet meer tegen. Ze begonnen af te nemen en te verminderen.

 

Niemand weet hoeveel kracht we zelfs maar in onze pink hebben, Maar ik weet wel dat dat wat je in je gedachten houdt is wat je uiteindelijk zult ervaren. Dat zijn de feiten van je leven.

 

Dus voor vandaag. stop met duwen en stop je zorgen en twijfels achter je. Creëer een geweldige dag. Dit is jouw dag en morgen weer en over morgen weer. Vandaag krijg je maar 1 keer. Droom je dromen en werk aan je dromen.

 

Zorg er dus voor dat je zorgen en twijfels achter je houdt, zodat je de kracht die in jou zit eruit kunt halen om jouw dromen werkelijkheid te maken en het leven kan leiden waar jij van houdt..

 

Elke dag dat we onszelf met een krachtige mindset neerzetten stellen we ons meer open voor de grote wonderen van het universum en van het leven.

 

Ik ben blij dat je er bent.

Tot een volgende keer.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies