arrow_drop_up arrow_drop_down

Vind je passie e-book

Ontdek jouw ware passie en ga je droom achterna!


  • Leer wat de stille epidemie is van deze wereld.
  • Ontdek wat jou gelukkig maakt en wat niet.
  • Kom erachter wat voor werk echt bij je past.
  • Wordt je bewust van wat jou voldoening geeft.
  • Ontdek hoe je in staat bent om echte verandering in je leven aan te brengen.
50%
Download Vind je passie e-book
Ontdek in 3 simpele stappen je ware purpose
Ik accepteer de privacy policy en geef toestemming om de checklist en meer informatie naar mij te mailen.
Download nu
je-passie-vinden-e-book

Deze checklist gaf me gewoon weer een nieuwe kijk op mijn leven en mijn toekomst

Chantal

met-fayenna

Herken je het gevoel dat je niet op je plek bent op je werk? Je vind het niet (meer) leuk of je haat het stiekem. Maar je hebt een probleem. Je weet namelijk niet wat je dan wel wilt en er moet toch brood op de plank blijven komen.


Ik heb in hetzelfde bootje gezeten. Ik zat in de IT. Ik was daar na mijn studie ingerold. In het begin was het leuk, veel  nieuwe dingen leren. leuke collega's, maar toen kreeg ik kinderen en ging ik meer nadenken over het leven en wat ik nu eigenlijk wilde voor mezelf. Het werk begon me meer en meer tegen te staan. Toen ben ik op onderzoek uitgegaan... Naar mezelf. De vragen in dit e-book hebben mij echt geholpen erachter te komen waar ik nu echt blij van wordt. En mede hierdoor heb ik een keuze gemaakt en ben ik uit de IT gestapt.


Om je purpose te vinden moet je over 3 dingen op een bepaalde manier nadenken.

  • Je heden
  • Je verleden
  • Je toekomst


Deze stappen zijn voor je uitgewerkt in het 'Vind je passie' e-book, zodat jij in korte tijd je passie(s) kan achterhalen en je droom kunt gaan volgen.

Vind je passie in 3 stappen e-book

Ontdek je ware purpose en ga je droom achterna!

Ben je klaar om weer gelukkig te worden in je werk en je leven?

Zet dan de eerste stap naar jouw dromen en download het gratis e-book

om in 3 simpele stappen jouw passie te ontdekken.

50%
Download Vind je passie e-book
Ontdek in 3 simpele stappen jouw ware purpose
Ik accepteer de privacy policy en geef toestemming om de checklist en meer informatie naar mij te mailen.
Download nu
Your information is safe with us
Wij gebruiken cookies