arrow_drop_up arrow_drop_down

Attentie lieve vrouw

shift-gear-banner

Hoeveel langer laat jij je negatieve gedachtes en emoties de baas spelen over jouw leven?


Krijg weer controle over je gedachten, emoties, relaties en je tijd, zodat jij weer kunt genieten van je leven, van de mensen om je heen en van de liefde voor jezelf en anderen.

Ontdek het programma dat ervoor zorgt dat je

onzekerheid, zelfkritiek, uitstelgedrag, overweldigend gevoel, angst, schaamte, irritatie en verwachting van anderen

gegarandeerd blijvend zal veranderen, in 8 weken, zonder je hele leven en omgeving om te hoeven gooien.

Klinkt dit je bekend in de oren?

 • Je bent gedemotiveerd, gestrest en ongelukkig, maar je weet niet hoe je dit moet veranderen. 
  Wat als je een manier kon vinden om je energie en motivatie te verhogen en je stress te verminderen, waardoor je je gelukkiger voelt?

 

 • Je hebt alles wat je dacht dat je gelukkig zou maken, maar je voelt een leegte die je niet kunt vullen. Je gaat steeds weer voor een nieuw en groter doel om je geluk te verkrijgen. Maar het werkt niet. Je vraagt je af wat er mis met je is, dat je niet blij en gelukkig kunt zijn met wat je hebt en bereikt.
  Wat als je een stap voor stap systeem had om dit gevoel voorgoed kwijt te raken zodat je al gelukkig kunt zijn voordat je je doelen hebt gerealiseerd?

 

 • Je voelt je continu overweldigd omdat je van alles “moet” en je voelt veel frustratie hierdoor. Je wordt getriggerd door de kleinste dingen en schreeuwt en snauwt naar je man, kinderen of wie er dan ook maar “in de weg” staat. Je hebt ook geen tijd voor jezelf, maar doet wel altijd alles voor een ander... en toch voel je je altijd schuldig (of naar de ander of naar jezelf)
  Wat als je je niet meer boos, schuldig en gefrustreerd hoefde te voelen?

 •  Je spreekt  jouw waarheid niet uit naar anderen.
  Je wordt meestal al moe wakker, want je speelt de hele dag een rol en je vraagt je af wie je nu echt bent.
  Wat als je er achterkomt wie jij in de kern echt bent en durft te leven naar jouw waarheid?

 

 • Je bent kritisch naar jezelf en voelt je onzeker over dingen waar je, als je er logisch over nadenkt, niet onzeker over zou hoeven te zijn. Je hebt je gedachten en emoties gewoon niet onder controle. Je piekert erop los over alles en je trekt je de 'kritiek' van anderen erg aan. 
  Wat als er een programma zou zijn dat ervoor zorgt dat jij weer de bestuurder wordt van je eigen leven. Dat helpt je overtuigingen om te buigen, zodat je niet meer bang bent voor je angst en je leven volledig, zoals jij dat wilt, kunt leven.


Weet dat je niet de enige bent. 

Heel veel vrouwen hebben deze gevoelens en durven er niet voor uit te komen. 

Claudia testimonial

Ik heb de Shift GEAR Online Experience gevolgd. Ik was op een punt gekomen dat ik ervaringen uit het verleden grotendeels verwerkt had. Ik wist wat ik leuk vond en wat mijn sterke en zwakke punten zijn. Maar ik twijfelde, bleef maar zoeken naar nieuwe dingen, kon geen focus krijgen of keuzes maken. Ik zocht een nieuw inzicht, ik vond Anja’s programma.


Vanaf het begin vond ik de cursus heel erg interessant en gaven de modules en opdrachten mij superveel nieuwe inzichten. Anja brengt haar verhaal in de video’s duidelijk en bondig over en daarnaast krijg je bij elke module een pdf met de hoofdpunten en maak je oefeningen waarbij je de theorie op jezelf toepast en dus kunt implementeren in je leven. Ik had daarnaast persoonlijke coaching sessies met Anja. Dit gaf mij, naast de dingen die we in de sessies behandelde, een extra stok achter de deur en hielp mij enorm om mij beter te voelen.


Ik heb uit interesse al vele zelfhulp-boeken gelezen en dan markeerde ik wat passages die me aanspraken, maar daar bleef het dan ook bij. De Shift GEAR Online Experience beslaat eigenlijk alles waarmee je je leven vorm kunt geven. Het is een blueprint voor je leven. Binnen elk onderwerp moet je, ook na het programma, wel zelf er nog aan verder werken, maar je krijgt met Anja’s cursus een goede leidraad om een heel goede basis te leggen. En je kunt met het verstrijken van de tijd, de cursus blijven gebruiken omdat het toepasbaar blijft en je toegang behoudt.

Dus ik ben heel blij dat ik de cursus heb doorlopen, het geeft me echt meer rust en ik voel me echt beter.

Claudia

Ik heb heel goed nieuws voor je - Je bent op de juiste plek op de juiste tijd!

Mijn naam is Anja Reijmers en ik ben Life-change en -succes coach.


Ook ik liep een aantal jaar geleden ongelukkig rond in mijn werk en zonder duidelijke doelen. Huisje, boompje beestje had ik. Waarom was ik dan niet gelukkig? Ik had toch een goede baan? Het betaalde goed, de collega’s waren leuk. Maar het knaagde en het knaagde en het werd elke dag erger. Mijn man en kinderen moesten het vaak ontgelden.


Dit kon zo niet langer doorgaan. Ik ging op onderzoek uit. Naar mezelf, naar wat ik belangrijk vond in mijn leven. Nee, dat was niet makkelijk en ging ook niet over 1 nacht ijs. Maar ik ontdekte deze 10 stappen. En toen ik deze stappen ging implementeren veranderde alles. Omdat ik mijn wereld anders ging zien, gingen er nieuwe deuren voor mij open. Mijn relaties werden beter, mijn focus en productiviteit gingen omhoog en ik ging mijn dromen volgen.


In de VS heb ik vervolgens mijn coachopleiding gevolgd en ik blijf mij ontwikkelen via trainingen en mijn eigen coach. Mijn missie is om jou te helpen je beste leven te leiden. 

Want door je beter te voelen en dit uit te stralen, straalt het leven terug naar jou.

Nu heb ik mijn eigen coachbedrijf en ben ik intens gelukkig. 
null     Kan ik eerlijk met je zijn?     


Ik ben niemand speciaal. Ik vond mijzelf altijd gemiddeld. Ik was gemiddeld in sport, ik deed niet goed genoeg mijn best op school, omdat ik niet wist wat ik wilde en was daarom een 6-jes leerling.


Ik had nooit grote dromen. Ik was bang voor connectie en relaties hielden geen stand. Ik werkte al 12 jaar bij hetzelfde bedrijf terwijl ik niet gelukkig was met mijn werk. Ik durfde geen grote veranderingen te maken. Ik durfde niet uit mijn comfortzone te stappen. 


Toen uiteindelijk de ‘kosten’ te hoog werden ging ik pas actie ondernemen. En achteraf heb ik spijt dat ik het niet jaren eerder heb gedaan. Dat had mij zoveel leed kunnen besparen.


Ik wil jou ook helpen om uit je eigen schaduw vandaan te komen. Er echt mee aan de slag te gaan. Zodat ook jij kunt zeggen dat je leven nu geweldig is. 


Enne... ze zeggen beter laat dan nooit, maar ik zeg: “Beter nu dan nooit!”


Ik vertel jou dit om je te laten weten dat ik was waar jij bent. Ongelukkig en gefrustreerd met mezelf en mijn omgeving. Bang om uit mijn comfortzone te stappen en onzeker over mijn kwaliteiten. Ik heb dit veranderd en zoals ik al zei, ik ben niemand speciaal.


    Als ik het kan, kan jij het ook!      

Marjolein testimonial

Voordat ik met het Shift GEAR Online Experience begon kon ik niet omgaan met mijn gevoelens en gedachten. Ik aarzelde wel om het te gaan doen omdat ik me afvroeg of het me wel zou lukken om de opdrachten te doen en het programma te voltooien. Maar omdat je het altijd terug kunt kijken en het dus kunt doen in je eigen tempo heb ik de sprong gewaagd. 


Door het programma weet ik nu dat mijn gedachten en emoties met elkaar samenhangen. Dat je emoties kunt door voelen en los kunt laten en dat ik meer kan genieten van positieve emoties door de negatieve te accepteren. Het lukt me nog niet altijd, maar ik zit in het proces en heb nu de tools om verder te komen. Ik kan niet in de toekomst kijken, maar mijn toekomst ziet er zoveel beter uit dan waar ik eerst was.

Dus als je twijfelt: Doe het! Het gaat je zoveel brengen.  En Anja is ook nog een super aardig.

Marjolein

Je leven veranderd door dit programma.
Leer en pas mijn eenvoudige en bewezen 10 stappen proces toe waardoor je:

 • Leert altijd en overal je gemoedstoestand te veranderen, zodat je je in elke situatie zo kunt voelen zoals je zelf wilt.
 • Meer zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en zelfliefde krijgt.
 • Uit die neerwaartse spiraal komt, door die negatieve emoties echt op te lossen
 • Leert hoe je emoties echt kunt voelen, zodat geen enkele emotie je nog tegenhoudt je dromen te verwezenlijken en succes te creëren.
 • Niet meer zult uitstellen, twijfelen of ik weet het niet zeggen. Je gaat doen wat je zegt en je gaat eindelijk resultaten halen die je wilt.
 • Eindelijk los komt van je verleden. Trauma’s en ervaringen die je tegen hebben gehouden, doen dat niet meer.
 • Geen slachtoffer meer zult zijn van de wereld om je heen of je eigen criticus.
 • Jezelf en anderen zult accepteren zoals jij en zij zijn. Zodat je relaties me anderen en jezelf significant zullen verbeteren. Je bent niet meer bezig je omstandigheden, jezelf en andere mensen te veranderen.
 • Voelt je niet meer overweldigd. Je krijgt controle over je tijd en acties. Je wordt weer de baas over je agenda, in plaats van dat je agenda jou runt.
 • Afkomt van ‘verslavingen’; teveel eten, drinken, gamen, sociale media, bingewatchen. Jij vult de leegte niet meer op hier mee.
 • Weer vertrouwen krijgt in je eigen kunnen. Zodat je meer risico durft te nemen om je dromen te gaan waarmaken.
 • Met liefde, creativiteit en flexibiliteit je dag aan kunt. Er is geen tegenslag dat jou van je stuk brengt.
 • De vraag krijgt van mensen hoe het komt dat je zo straalt de laatste tijd.
 • Meer liefde kunt geven aan anderen om dat je meer liefde geeft aan jezelf.
 • Gemotiveerder bent en meer energie hebt
 • Kalmer bent en een betere moeder en vrouw.
 • Jouw waarheid leert kennen en met andere durft te delen.
 • Loskomt van de kritiek van anderen en zorgeloos naar de toekomst kunt kijken.


Resultaten Shift GEAR Online Experience


Ik introduceer...

Een 8-weken online coaching programma dat ervoor zorgt dat je je in 10 stappen gegarandeerd en structureel beter zult voelen op emotioneel vlak. 

Mensen waar ik als coach 1-op-1 mee werk en heb gewerkt bevestigen dat deze stappen levens veranderend zijn.  


Zij zeggen zelfs dat alleen door de eerste module (eerste 2 stappen) toe te passen zij al significante verbetering zagen.
Ja, ik investeer in mezelf en Shift GEAR nu!

90-dagen "Probeer het, test het en pas het toe" niet goed, geld terug garantie.

Ik ben er zeker van dat dit jouw leven gaat veranderen in een leven waar je van houdt!

Anja helpt je er echt doorheen. Zij kreeg mij aan het werk om echt mijn doelen te bereiken

Cindy

Shift GEAR Online Experience® is een online programma waarbij elke week één van de 8 modules vrijkomt.

Je krijgt levenslang toegang tot alle materialen.

 

Hier is wat we behandelen in elke module...

Module 1 – Je brein vs. de externe wereld en vind de interne oorzaak

In deze module behandelen we de eerste twee van de 10 stappen. Leer het Shift GEAR-model waarbij alles draait om bewustzijn. Leer wat er in je hoofd zit op papier te zetten  en er dan doorheen te werken. Alleen al het dagelijks toepassen van dit model zal je leven compleet veranderen.


Je ontdekt:

 • Hoe je door simpelweg bewustzijn toe te voegen leert hoe je een getuige, toeschouwer en een meedogende waarnemer kunt zijn van je eigen brein. 
 • Dat je door aandacht en aanwezigheid een onbewust en reactief leven verandert in een bewust en opzettelijk leven.
 • De tool om je hoofd leeg te maken en je problemen te onthullen aan jezelf zodat je er op een nieuwe manier naar kunt kijken
 • Dat feiten nooit het echte probleem zijn en wat dan wel het echte probleem is.
 • De mogelijkheid om al je problemen die negatieve emoties veroorzaken veel gemakkelijker te identificeren en op te lossen

Module 2 – Ken en benoem je emoties

In deze module behandelen we stap 3 van de 10 stappen. Leer hoe je emoties kunt voelen in plaats van te reageren, te vermijden of je ertegen te verzetten.

 

Je ontdekt: 

 • Dat emoties trillingen in je lichaam zijn en hoe je ze kunt voelen en verwerken.
 • De reden waarom je ergens bang voor bent en hoe deze kennis je hele leven kan veranderen.
 • Hoe schijnbaar onschuldige emoties je ervan weerhouden vooruitgang te boeken in je leven.
 • Dat alles wat je voelt een keuze is.
 • Waarom je je voelt zoals je je voelt en dat deze gevoelens de resultaten beïnvloeden die je in je leven creëert.

Module 3 - Manage je gedachten

In deze module behandelen we stap 4 van de 10 stappen. Wanneer je de eerste drie stappen goed snapt, begrijp je dat alles wat we voelen komt door wat we denken. Dus als je je beter wilt voelen, moet je leren hoe je beter kunt denken.


Je ontdekt:

 • Hoe je je brein kunt managen op een manier dat je opzettelijk gedachten denkt en gelooft, die je zullen helpen de gewenste resultaten te creëren.
 • Wat je gelooft over jezelf.
 • Hoe je met compassie naar jezelf kunt kijken, hoe je over jezelf denkt en hoe je dit kunt veranderen.
 • Hoe onschuldige gedachten heel veel effect kunnen hebben op je resultaat.
 • Hoe gevoelens indicatoren zijn van je gedachten.

Module 4 - Omarm emotionele volwassenheid

In deze module gaan we dieper in op stap 5 van de 10 stappen. Het verschil tussen emotionele kindsheid en emotionele volwassenheid is heel belangrijk om te weten. Dit toepassen in je leven is van essentieel belang om je beter te voelen.


Je ontdekt:

 • Wat er gebeurt wanneer je een situatie of iemand anders de schuld geeft van hoe je je voelt.
 • Hoe je verandert wanneer je een situatie of iemand anders niet meer de schuld geeft van hoe je je voelt.
 • Hoe je emotionele kindsheid herkent bij jezelf.
 • Dat je van irritatie en wrok kunt gaan naar echte vrijheid.
 • De manier om het verleden los te kunnen laten zodat het geen controle meer over je heeft.

Module 5 – Beperk en vereenvoudig je leven en beslis vooruit

In deze module gaan we dieper in op stap 6 en 7 van de 10 stappen. Veel mensen voelen zich overweldigd en zijn de controle kwijt. Deze twee emoties zorgen ervoor dat je niets meer doet. Toch lijken we niet onder deze verlammende negatieve emoties vandaan te kunnen komen. Met de tools van beperking, focus en vooruit beslissen kan je je breinenergie gaan gebruiken voor betere en positievere dingen zodat je de resultaten haalt die je wilt.


Je ontdekt:

 • Wat het concept ‘beperking en focus’ inhoudt en waarom het bevrijdend is.
 • Hoe je productiever en efficiënter wordt met de beperkte hoeveelheid breinenergie die je per dag hebt.
 • Hoe je uitstelgedrag en onvoltooid werk voorgoed kunt elimineren.
 • Hoe goed of slecht je je prioriteiten respecteert met betrekking tot hoe je je tijd besteedt.
 • Of je relatie met jezelf goed is en hoe je dit kunt verbeteren.
 • Dat je letterlijk kunt zien wat er moet veranderen in de relatie met jezelf en hoe je ervoor kiest om dit te veranderen.

Module 6 – Kies vreugde boven plezier

In deze module gaan we dieper in op stap 8 van de 10 stappen. We gaan in op de concepten die te maken hebben met het zoeken naar plezier versus het zoeken naar vreugde. Vaak lijken dit dezelfde dingen, maar in werkelijkheid zijn ze heel anders. Plezier komt van buiten en vreugde creëer je van binnenuit. Plezier is iets dat je extern moet vinden en je afhankelijker maakt. Vreugde is iets dat je onafhankelijk en sterker maakt.

 

Je ontdekt:

 • Wat het echt betekent om een emotionele volwassene te zijn.
 • Wat het belang is van het balanceren van emoties.
 • Hoe je zonder angst door kunt gaan in onbekende situaties die ongemakkelijke emoties oproepen.
 • Hoe je alle emotionele eet- en drink momenten volledig uit je leven kunt verwijderen.

Module 7 – Heb goede grenzen in relaties

In deze module gaan we dieper in op stap 9 van de 10 stappen. We kijken naar drie onderwerpen die je zullen helpen in je relaties met jezelf en anderen. Handleidingen die je hebt voor iedereen in je leven. We duiken in onvoorwaardelijke liefde en grenzen stellen in relaties.


Je ontdekt:

 • Wat een handleiding is en waarom je die hebt voor iedereen in je leven.
 • Hoe je je beter voelt wanneer je je handleidingen vrij geeft en wat dit is.
 • Hoe een handleiding je afhankelijk maakt van de ander en waarom je er niets aan hebt.
 • Dat je bewust kunt kiezen voor onvoorwaardelijke liefde en hoe je dit doet.
 • Hoe je de juiste grenzen kunt stellen, zodat je met intentie kunt leven.
 • Wanneer je grenzen stelt en wanneer niet.
 • Dat grenzen stellen te maken heeft met het managen van ons eigen gedrag en reacties en niet met het gedrag van iemand anders.

Module 8 – Bereik resultaten met continue actie

In deze module gaan we dieper in op de laatste stap, stap 10 van de 10 stappen. Misschien is dit wel de belangrijkste stap. In deze module gaan we gebruiken wat je hebt geleerd en gaan we de resultaten creëren die je in jouw leven wilt.

 

Je ontdekt:

 • Hoe het uitkomstenproces werkt en hoe je dat kunt toepassen op je leven.
 • Hoe je het traject om naar het resultaat te komen zo eenvoudig mogelijk houdt.
 • Hoe je gaat van uitstelgedrag naar prestatie en actie.
 • Waar het overweldigd zijn gevoel vandaan komt en wat je eraan kunt doen.
 • Wat falen is en dat onze angst om te falen ons lam legt.
 • Wat je absoluut helpt om succes te creëren. 

Uiteindelijk zal je gegarandeerd een ander mens zijn nadat je dit programma hebt doorlopen.

Hier is je kans om in 8 weken van moe, gefrustreerd, angstig en onzeker te gaan naar een leven waarin je je in alle opzichten beter voelt voor de rest van je leven.


Dit is een speciaal aanbod voor een ongelofelijke prijs, maar niet voor lang.

null

Mijn coach vertelt mij al dat ik gek ben om dit hele programma met al de bonussen aan te bieden voor zo'n lage investering. 

En ik ga de investering ook geleidelijk verhogen ... binnenkort.

Op dit moment heb je de mogelijkheid om het hele programma tegen dit lage tarief te krijgen, omdat ik veel meer mensen wil helpen, terwijl ik meer succesverhalen en getuigenissen creëer.

 

Maar zelfs als de prijs stijgt zullen de kosten nog steeds veel lager zijn dan mij inhuren om dit een-op-een te doen. (Dat is als ik ruimte heb voor 1-op-1 cliënten.)

 

Het is ook veel minder dan proberen dit in je eentje te leren, waarbij je veel meer tijd nodig hebt om onderzoek te doen naar hoe je deze stappen echt implementeert. En vervolgens ook de discipline kunt opbrengen om jezelf deze stappen aan te leren en in je leven te implementeren.

Uiteindelijk zal je gegarandeerd een ander mens zijn nadat je dit programma hebt doorlopen.

Hier is je kans om in 8 weken van moe, gefrustreerd, angstig en onzeker te gaan naar een leven waarin je je in alle opzichten beter voelt voor de rest van je leven.


Dit is een speciaal aanbod voor een ongelofelijke prijs, maar niet voor lang.


Mijn coach vertelt mij al dat ik gek ben om dit hele programma met al de bonussen aan te bieden voor zo'n lage investering. 

En ik ga de investering ook geleidelijk verhogen ... binnenkort.

Op dit moment heb je de mogelijkheid om het hele programma tegen dit lage tarief te krijgen, omdat ik veel meer mensen wil helpen, terwijl ik meer succesverhalen en getuigenissen creëer.

 

Maar zelfs als de prijs stijgt zullen de kosten nog steeds veel lager zijn dan mij inhuren om dit een-op-een te doen. (Dat is als ik ruimte heb voor 1-op-1 cliënten.)

 

Het is ook veel minder dan proberen dit in je eentje te leren, waarbij je veel meer tijd nodig hebt om onderzoek te doen naar hoe je deze stappen echt implementeert. En vervolgens ook de discipline kunt opbrengen om jezelf deze stappen aan te leren en in je leven te implementeren.

Wanneer je je inschrijft voor Shift GEAR Online Experience® ontvang je ook deze bonussen ter waarde van €1.594,-

Bonus 1: Een fles (alcoholvrije) bubbels (t.w.v. € 50,-)

Omdat je een super keuze maakt om dit programma voor jezelf aan te schaffen en te gaan doen moet dat gevierd worden! Omdat ik niet degene wil zijn die je aan de drank brengt zullen de bubbels wel alcoholvrij zijn. Ze worden uiteraard bij je thuisbezorgd.


Bonus 2: Het werkboek (t.w.v. €197,-)

Een mooi uitgeprint werkboek met alle oefeningen naar je huis thuisgestuurd. Wanneer je echt schrijft op papier gebeurt er iets magisch in je brein. Je schrijft letterlijk de gedachten van je af. Daardoor wordt je perspectief beter. Daarom krijg je van mij alle oefeningen al uitgeprint, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Een grote tijdsbesparing.

 

Bonus 3: Masterclass: De 5 ultieme stappen om meesterlijk je doelen te stellen en te halen (t.w.v. € 147,-)

In deze masterclass leer je:

 • Wat de 4 geheime elementen zijn die je moet weten voordat je echte verandering kunt maken in je leven.
 • Hoe je erachter komt wat je echt wilt, dus wat jouw passie is.
 • Wat voor jou de raketbrandstof is om er nu echt voor te gaan. En niet meer halfbakken en dat je afhaakt wanneer het moeilijk wordt.
 • Hoe je doelen stelt die je wel wilt halen.
 • Wat je onbewust doet waardoor verandering nog niet heeft plaatsgevonden en je leven een soort ‘Groundhog day’ is.
 • Welk systeem succes garandeert.


Bonus 4: De deep dive challenge om je geluk te ontdekken (t.w.v. €400,-)

Herdefinieer je leven in 12 dagen. Deze deep dive geeft antwoord op de vraag:

“Is mijn idee van succes echt mijn eigen idee? Of is het een projectie die me door de maatschappij en de beperkende overtuigingen is opgedrongen waarmee ik dus geconditioneerd ben?"

Aan de hand van 12 belangrijke categorieën van je leven, creëer je je eigen levensdoelen lijst: een diep persoonlijk overzicht voor je absoluut beste leven. In tegenstelling tot traditionele doelen stellen programma's, houdt dit systeem je constant gemotiveerd en afgestemd op de keuzes, die jij wilt maken, die leiden tot de beste versie van jou.


In 1 keer betalen bonus: 'Meer zelfliefde in 1 maand' uitdaging (t.w.v. € 800,-)

Leg met de "Meer zelfliefde in 1 maand" uitdaging de meest solide basis door te leren hoe je jezelf goed kunt behandelen en  jezelf op de juiste weg naar zelfverbetering te zetten.  Word het type persoon die jij het meest bewondert.
De juiste gewoonten, nieuwe inzichten en het managen van je gedachten zullen het resultaat creëren dat je zoekt.

#1: Overwin zelftwijfel en zelfvernietigende gedachten.

#2: Krijg gezondere relaties.

#3: Stop met people pleasen.

#4: Bevrijd jezelf van pijn en lijden uit het verleden.

#5: Creëer dankbaarheid en gemoedsrust voor jezelf, ongeacht de omstandigheden.


De lessen zijn duidelijk en de stappen goed te volgen. Ik zie mijn leven nu echt vanuit een ander perspectief.

Paulien

Cliënten die 1-op-1 met mij werkten haalden fantastische resultaten door mijn coaching en investeerden tussen

de €3000 en €5000 voor mijn Shift GEAR-methode.

Ik wil dat jij ook zoveel gelukkiger wordt dan dat je nu bent en daarom heb ik dit programma gemaakt.

Hoe zal jouw leven eruitzien als je de stappen zou weten en echt implementeren om je emoties en gedachten te managen?

Wanneer ik denk aan al die jaren dat ik onbewust leefde en dat mijn brein mij de baas was en ik in die negatieve spiraal zat. Ik denk aan alle tijd die ik besteedde aan nutteloos tijdverdrijf, aan al de relaties die ik saboteerde, aan alle acties die ik niet heb genomen omdat ik bang was.  En aan alle dingen die ik had kunnen doen als ik dit eerder had geweten en toegepast in mijn leven.


Maar toen ik deze stappen toepaste gingen er zoveel deuren voor mij open en zag de wereld er zoveel mooier uit. Mijn relaties werden ook nog veel beter. Ik ging zoveel meer genieten van mijn leven en mijn geweldige kinderen.

Ik geniet hier nu zoveel meer van

En ik zal niet liegen het is een proces waar je je leven mee bezig blijft, maar als je weet hoe je het moet doen, kan je elke situatie aan.

Beginnen is nog nooit zo makkelijk geweest.


En de prijs is zo gesteld dat iedereen die de drive heeft om zich beter te voelen het kan betalen.

Zet gemiddeld 30 minuten per dag opzij om dit programma te volgen en je leven zal na 8 weken nooit meer hetzelfde zijn.


En hoeveel zou dat waard zijn voor je? Ik kan hier geen bedrag op plaatsen, dat kun je alleen zelf.

Maar ik kan je dit vertellen: Shift GEAR Online Experience® kan zomaar de beste investering zijn die je ooit zult maken voor je emotionele leven.


Om je echt beter te gaan voelen en weer controle te krijgen over je emoties, je relaties en je tijd schrijf je dan nu in voor Shift GEAR Online Experience®.


Je betaalt met dit aanbod geen €5000,- voor privé coaching van mij.

Schrijf je in voor Shift GEAR Online Experience 

voor het speciale tarief van

Meest flexibel

2x €497,-
Betaal gespreid in 2 termijnen
 • Het volledige Shift GEAR Online Experience® Programma

 

 • Het hoe je je beter kan voelen e-book en quick guide

 

 

Bonussen:

 

  • Bonus 1: Een fles (alcoholvrije) bubbels (t.w.v. € 50,-)

   

  • Bonus 2: Het werkboek thuisgestuurd (t.w.v. €197,-)

   

  • Bonus 3: Masterclass: De 5 ultieme stappen om meesterlijk je doelen te stellen en te halen (t.w.v. € 147,-)

   

  • Bonus 4: De deep dive challenge om je geluk te ontdekken (t.w.v. €400,-)

  • In 1 keer betalen bonus: 'Meer zelfliefde in 1 maand' uitdaging (t.w.v. € 800,-)

 

 

VIP Bonus


  • 4 x 1-op-1 coach sessie (t.w.v. €1.200,-)

   

  • 8 weken persoonlijke What’s app toegang met Anja (t.w.v. €280,-)
Meest populair

Betaal in 1 keer

€ 897,-
Bespaar €97 als je in 1 keer betaalt
 • Het volledige Shift GEAR Online Experience® Programma

 

 • Het hoe je je beter kan voelen e-book en quick guide

 

 

Bonussen:

 

   • Bonus 1: Een fles (alcoholvrije) bubbels (t.w.v. € 50,-)

    

   • Bonus 2: Het werkboek thuisgestuurd (t.w.v. €197,-)

    

   • Bonus 3: Masterclass: De 5 ultieme stappen om meesterlijk je doelen te stellen en te halen (t.w.v. € 147,-)

    

   • Bonus 4: De deep dive challenge om je geluk te ontdekken (t.w.v. €400,-)

   • In 1 keer betalen bonus: 'Meer zelfliefde in 1 maand' uitdaging (t.w.v. € 800,-)


   VIP Bonus


   • 4 x 1-op-1 coach sessie (t.w.v. €1.200,-)

    

   • 8 weken persoonlijke What’s app toegang met Anja (t.w.v. €280,-)

VIP

€ 1497,-
Krijg 1-op-1 coaching van Anja
 • Het volledige Shift GEAR Online Experience® Programma

 

 • Het hoe je je beter kan voelen e-book en quick guide

 

 

Bonussen:

 

   • Bonus 1: Een fles (alcoholvrije) bubbels (t.w.v. € 50,-)

    

   • Bonus 2: Het werkboek thuisgestuurd (t.w.v. €197,-)

    

   • Bonus 3: Masterclass: De 5 ultieme stappen om meesterlijk je doelen te stellen en te halen (t.w.v. € 147,-)

    

   • Bonus 4: De deep dive challenge om je geluk te ontdekken (t.w.v. €400,-)

   • In 1 keer betalen bonus: 'Meer zelfliefde in 1 maand' uitdaging (t.w.v. € 800,-)

   

   

  VIP Bonus


   • 4 x 1-op-1 coach sessie (t.w.v. €1.200,-)

    

   • 8 weken persoonlijke What’s app toegang met Anja (t.w.v. €280,-)

Heb je hulp nodig
bij het inschrijven of
heb je een vraag?

Als je ook maar een vraag of opmerking hebt over het programma, dan kan je altijd contact opnemen

Een 90-dagen “probeer het, test het en pas het toe” niet goed, geld terug garantie

Volg het Shift GEAR Online Experience® programma voor de gehele 8 weken en verander je leven. Ik ben er zo zeker van dat dit programma jouw leven positief verandert dat ik alle risico bij mezelf leg. 


Hoewel velen na de eerste week al resultaten hebben gezien, geef ik je 90 dagen de tijd om het zonder risico te volgen en te proberen. 

Zelfs als het langer dan 8 weken duurt om de lessen te volgen en te implementeren, neem dan binnen 90 dagen (dat is meer dan 12 weken!) contact met me op en dan zal ik jouw investering graag en snel terugbetalen*.


Als Shift GEAR Online Experience® je niet helpt resultaten te behalen, dan verdien ik jouw geld niet. Zo zeker ben ik ervan dat Shift GEAR Online Experience® de manier waarop je naar je leven kijkt, je emoties managet en je resultaten haalt zal veranderen en verbeteren.


Mijn belangrijkste doel is jouw succes en geluk met dit programma, zodat jij het leven kan leiden dat je echt wilt.


* Je moet wel bewijzen dat je de oefeningen hebt gedaan en alle lessen hebt gevolgd. Klik hier voor het volledige retourbeleid

Deze stappen hebben mijn leven veranderd. 

Ik had verschrikkelijke relaties toen ik opgroeide. Ik koos emotioneel onbereikbare mannen, ik was altijd bang voor intimiteit, ik was bang voor die echte connectie. Ik heb zelfs bij een vriendje, die ik 3 maanden had, van de een op de andere dag niets meer van mezelf laten horen omdat hij te dichtbij kwam. Dus ik saboteerde continu mijn relaties, maar ook vriendschappen en de relaties met mijn familie.


Ik was daarnaast een emotionele niet eter, omdat ik mijn gevoelens vermeed. Ik werd letterlijk fysiek ziek en ik kon vaak geen eten binnenhouden en had last van mijn darmen. Ik werd met de week magerder. 


Mijn andere issue was dat ik snel opgaf, weer iets nieuws opstartte en dan alles voor me uit bleef stellen en dan weer opgaf en zo bleef het cirkeltje rondgaan. Ik heb meerdere “bedrijfjes” gehad in mijn leven. Eerst met eigen gemaakte sieraden, toen met luiertaarten, toen met workshops, toen een blog voor kinderpartijtjes. Maar niets zette ik echt door en ik haakte steeds weer af na een tijdje. Ik had daarnaast altijd een fulltimebaan en ik voelde me vooral overweldigd.

 

Maar alles veranderde toen ik het proces leerde hoe ik mijn emotionele leven moest managen.

Ik herinner mij het moment toen ik de concepten leerde hoe ik voor mezelf moest zorgen op emotioneel niveau. Niet alleen mijn gevoelens te voelen, maar ook mijn gevoelens te veranderen.

En dat is nog niet eens zo lang geleden.


Dus deze 10 stappen, dit proces en het leren om ze toe te passen heeft echt alles voor me veranderd.

Het zorgde ervoor dat ik van iemand met slechte relaties, slecht eten en altijd maar uitstellen en falen ging naar iemand met een prachtig gezin, ondernemer en doen waar ik echt gelukkig van word.

 

Als dat is waar jij bent, dan wil ik dat je weet dat het niet jouw schuld is.

Vóór vandaag beschikte je niet over het 10 stappen proces om je echt voorgoed beter te voelen.

Wanneer mensen bij mij komen, zie ik meestal meteen dat deze stappen hun leven kan veranderen.

 

Ik weet dat het de mijne heeft veranderd.

 

Met Shift GEAR Online Experience® beschik je niet alleen over de stappen om jouw leven te verbeteren, maar zorgt het er ook voor dat het leven van de mensen om je heen verbetert. Je krijgt de energie terug die je uitstraalt. Je zult zien dat je een soort ripple effect teweeg zult brengen.

 

Shift GEAR Online Experience® is een programma waarbij iedere week een module vrijkomt die je door de 10 stappen heen begeleidt om je echt voorgoed beter te gaan voelen.

Het wordt geleverd met videotrainingen, oefeningen in het werkboek en het volledige e-book als naslagwerk.

Het is alles wat je nodig hebt en niets dat je niet nodig hebt.


De trainingen zijn ontworpen om snel te worden geconsumeerd en geïmplementeerd.

Als je maar één half uur per dag hebt, help ik je je leven te verbeteren.

Anja heeft me echt tot andere inzichten gebracht en ik heb daardoor daadwerkelijk structureel verandering aangebracht in mijn leven. Ik weet nu hoe ik negatieve gedachten om kan buigen naar positieve gedachten. 

Ik ben nu meer in balans en kan makkelijker loslaten als iets niet gedaan is.

En niet onbelangrijk: ik heb meer energie! Alle deze lessen neem ik een leven lang mee!
Chantal

Is dit voor jou?

Diep van binnen weet je dat dit precies is wat je op dit moment nodig hebt en dat je hiernaar op zoek was.

Vertrouw die stem van binnen en besluit om actie te nemen op wat je weet dat goed voor je is.

Je krijgt er geen spijt van, net als Cindy, Paulien, Chantal, Claudia, Marjolein en veel anderen die je voor gingen.


null

Schrijf je in voor Shift GEAR Online Experience 

voor het speciale tarief van

Meest flexibel

2x €497,-
Betaal gespreid in 2 termijnen
 • Het volledige Shift GEAR Online Experience® Programma

 

 • Het hoe je je beter kan voelen e-book en quick guide

 

 

Bonussen:

 

  • Bonus 1: Een fles (alcoholvrije) bubbels (t.w.v. € 50,-)

   

  • Bonus 2: Het werkboek thuisgestuurd (t.w.v. €197,-)

   

  • Bonus 3: Masterclass: De 5 ultieme stappen om meesterlijk je doelen te stellen en te halen (t.w.v. € 147,-)

   

  • Bonus 4: De deep dive challenge om je geluk te ontdekken (t.w.v. €400,-)

  • In 1 keer betalen bonus: 'Meer zelfliefde in 1 maand' uitdaging (t.w.v. € 800,-)

 

 

VIP Bonus


  • 4 x 1-op-1 coach sessie (t.w.v. €1.200,-)

   

  • 8 weken persoonlijke What’s app toegang met Anja (t.w.v. €280,-)
Meest populair

Betaal in 1 keer

€ 897,-
Bespaar €97 als je in 1 keer betaalt
 • Het volledige Shift GEAR Online Experience® Programma

 

 • Het hoe je je beter kan voelen e-book en quick guide

 

 

Bonussen:

 

   • Bonus 1: Een fles (alcoholvrije) bubbels (t.w.v. € 50,-)

    

   • Bonus 2: Het werkboek thuisgestuurd (t.w.v. €197,-)

    

   • Bonus 3: Masterclass: De 5 ultieme stappen om meesterlijk je doelen te stellen en te halen (t.w.v. € 147,-)

    

   • Bonus 4: De deep dive challenge om je geluk te ontdekken (t.w.v. €400,-)

   • In 1 keer betalen bonus: 'Meer zelfliefde in 1 maand' uitdaging (t.w.v. € 800,-)


   VIP Bonus


   • 4 x 1-op-1 coach sessie (t.w.v. €1.200,-)

    

   • 8 weken persoonlijke What’s app toegang met Anja (t.w.v. €280,-)

VIP

€ 1497,-
Krijg 1-op-1 coaching van Anja
 • Het volledige Shift GEAR Online Experience® Programma

 

 • Het hoe je je beter kan voelen e-book en quick guide

 

 

Bonussen:

 

   • Bonus 1: Een fles (alcoholvrije) bubbels (t.w.v. € 50,-)

    

   • Bonus 2: Het werkboek thuisgestuurd (t.w.v. €197,-)

    

   • Bonus 3: Masterclass: De 5 ultieme stappen om meesterlijk je doelen te stellen en te halen (t.w.v. € 147,-)

    

   • Bonus 4: De deep dive challenge om je geluk te ontdekken (t.w.v. €400,-)

   • In 1 keer betalen bonus: 'Meer zelfliefde in 1 maand' uitdaging (t.w.v. € 800,-)

   

   

  VIP Bonus


   • 4 x 1-op-1 coach sessie (t.w.v. €1.200,-)

    

   • 8 weken persoonlijke What’s app toegang met Anja (t.w.v. €280,-)

Heb je hulp nodig
bij het inschrijven of
heb je een vraag?

Als je ook maar een vraag of opmerking hebt over het programma, dan kan je altijd contact opnemen

Ik kijk er naar uit om met je te werken in Shift GEAR Online Experience®

Veel liefs, Anja

                                       

Shift GEAR Online Experience FAQ

Wanneer krijg ik mijn 1-op-1 sessie(s)?

Via de welkomstmail zal ik je de link sturen om de individuele sessie in te plannen nadat je de cursus hebt aangeschaft.

Als VIP zullen we daarna persoonlijk de vervolgsessies in plannen.

Hoe krijg ik de bonussen?

In de introductie module van het programma staan alle details over alle bonussen die bij het programma horen.

                                   

Linda

Dit is mijn beste keuze ooit!

Dit coachingsprogramma heeft mij geholpen mezelf weer te leren kennen. Ik was de connectie met mezelf compleet kwijt en nu kan ik echt zeggen dat ik van mezelf hou en mijzelf respecteer zoals mijn beste vriendin dat doet.
Wij gebruiken cookies