arrow_drop_up arrow_drop_down
loa-basis-training-banner

Law of Attraction Basis Training

Eindelijk! Een stapsgewijze blauwdruk over hoe je de Law Of Attraction VANDAAG in jouw leven kunt laten werken.

Ontdek de geheime 5 stappen om sneller en gemakkelijker meer geld, meer liefde en meer geluk in je leven te krijgen dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

anja-loa-intro

Hoi, Anja Reijmers hier...


En ik heb iets op te biechten.


Toen ik jaren geleden voor het eerst de film ‘The Secret’ zag, dacht ik dat de wet van de aantrekkingskracht betekende dat je bedacht wat je wilde en dat het dan op magische wijze zou gebeuren. Ik dacht nooit meer naar een parkeerplek te hoeven zoeken en instant rijk te worden.


Toen al gauw bleek dat het niet zo werkte heb ik er toen weinig aandacht meer aan gegeven.


Ik struggelde gewoon verder in mijn leven. Totdat ik op een punt kwam in mijn leven dat ik niet langer zo door wilde en kon gaan.


Op dat moment begon mijn reis naar mezelf, mijn zelfontwikkelingsreis, die me heeft geleid tot de keuze om te stoppen in mijn baan en een complete switch te maken in mijn leven.

Maar ik leidde nog niet het leven waar ik van droomde.

Toen kwam ik op een dag de Wet van de Aantrekkingskracht weer tegen.

En omdat ik nu veel meer kennis had over gedachten en emoties kwamen alle stukjes bij elkaar...


Ik had nu eindelijk een stapsgewijze blauwdruk om de ‘magie’ van deze wet aan te kunnen wenden. Ik kreeg mensen en kansen op mijn pad om mijn droom leven waar te gaan maken.


En nu leef ik een leven waarin ik letterlijk elke ochtend uit bed spring, gevuld met energie en vitaliteit, liefde, vervulling, passie en doel.


Weten hoe ik de wet van aantrekking doelgericht in mijn leven moet gebruiken, is zo'n enorme zegen dat ik er mijn missie van heb gemaakt om de geheimen die ik heb geleerd met zoveel mogelijk mensen te delen...


Zodat ook jij dezelfde resultaten kunt ervaren!


Deze missie heeft mij ertoe aangezet om mijn Law of Attraction basis training te creëren om jou te helpen in 5 stappen je diepste dromen en verlangens te manifesteren en een leven te leiden waar je absoluut van houdt.

Sta open voor meer vreugde, gemak en overvloed dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Binnenin ontdek je:

 

 • Hoe je je kunt ontdoen van negatieve en mogelijk destructieve gedachten die jouw natuurlijke vermogen om jouw grootste dromen en verlangens te manifesteren, blokkeren.
 • Hoe je doelen stelt en vervolgens de kracht van intentie gebruikt om kristalheldere signalen naar het universum te sturen om je de overvloed, de carrière, de gezondheid, of wat je maar wilt te bezorgen die je het liefst wilt.
 • De krachtigste visualisatietools die 99,9% van de mensen niet kennen, waardoor jouw manifesterende kracht aanzienlijk vermenigvuldigt en je helpt sneller jouw droomleven binnen te stappen dan je ooit had gedacht.
 • Alle belangrijke tools die je kunt gebruiken om je manifestaties met supersnelheid in je leven te laten verschijnen.

met-fayenna

Wat je krijgt

 • 9 inspirerende videolessen. met mij. die je echt door een stapsgewijze blauwdruk leiden, die je gemakkelijk kunt volgen om de Wet van Aantrekkingskracht VANDAAG in je leven te laten werken.
 • 9 bijbehorende opdrachten en oefeningen die je helpen je doelen duidelijk te maken en je te motiveren actie te ondernemen voor jouw dromen, zodat ze zich sneller in je realiteit kunnen manifesteren dan je ooit voor mogelijk had gehouden
 • 9 video transcript files met de complete tekst van de video’s zodat je alles rustig kunt nalezen, onderstrepen en aantekeningen kunt maken.

loa-basis-training-pakket

De waarheid is dat je het alles kunt hebben waar je van droomt

En ik heb het tot mijn missie in het leven gemaakt om jou en anderen zoals jij en ik te helpen beseffen dat je al de kracht in jezelf hebt om je stoutste dromen en verlangens te laten uitkomen.


Dus als je klaar bent om de Wet van Aantrekkingskracht te gebruiken, om de kracht van Universele bron-energie aan te boren en overvloed naar alle gebieden van je leven te trekken ... en SNEL ook ...


Klik gewoon op de knop hieronder om mijn complete 5-stappen Law of Attraction basis training nu te ontvangen voor slechts een eenmalige betaling van €47,-


De mensen die deze training al met mij hebben gedaan gaven unaniem aan dat de eenvoudig te implementeren stappen die ik binnen deze blauwdruk van de Wet van Aantrekkingskracht leer, de doorbraak waren waarop ze hadden gewacht.


Het ontbrekende puzzelstukje dat hen uiteindelijk hielp

 • Om uit de schulden te komen en voor het eerst in hun leven het gevoel van echte geldvrijheid te ervaren.
 • Of gewicht te verliezen waar ze al jaren aan vasthielden.
 • Een meer bevredigende, beter betaalde baan te manifesteren.
 • En de perfecte soulmate aan te trekken waar ze op hadden gewacht.


En ik wil JOU helpen om dezelfde vreugde, vervulling, gemak en overvloed in je leven te bereiken!


Dus om jouw exemplaar van mijn complete 5-stappen Law of Attraction basis training nu voor slechts €47,- te claimen, klik je gewoon op de knop hieronder.


En ik zie je in het programma!


Op je leven vol rijkdom en geluk,


Anja Reijmers
loa-basis-training-pakket
€ 197,-
€ 47,-

LOA Basis Training

Een stapsgewijze blauwdruk over hoe je de Law Of Attraction VANDAAG in jouw leven kunt laten werken.

Je loopt geen 'risico'

Mocht je namelijk na de training te hebben gedaan besluiten dat het niet de resultaten heeft geleverd die je had verwacht. Dan kun je, met mijn 30 dagen, "niet goed, geld terug" garantie, je geld terug krijgen.

 

Stuur gewoon een e-mailtje met je verzoek en alles wordt geregeld.

Wij gebruiken cookies