arrow_drop_up arrow_drop_down

Doe mee met de Ontdek Je Dromen Deep Dive Challenge

En ontdek wat voor jou geluk

en succes hebben betekent

Weet jij waar je heen wilt met je leven of leef je in de waan van de dag?

Je realiteit nu is...
 • Je bent niet gelukkig op dit moment.
 • Je weet niet waar je wilt dat je leven heen gaat.
 • Je zit in een vicieuze cirkel van wakker worden, werken, eten, relaxen, slapen. En dit elke dag.
 • Wellicht ben je weleens gelukkig, maar dit gevoel is vluchtig omdat je geen voldoening haalt uit de dingen die je doet.
 • Als je al doelen hebt, dan zijn het doelen die andere je hebben 'opgelegd' en geen dingen waar je hart sneller van gaat kloppen
 • Of Je hebt wel doelen, maar ervaart veel stress ervan. Dit komt omdat je van jezelf pas gelukkig mag zijn als je je doelen behaald hebt. Wanneer je dan bereikt hebt wat je wilde, geeft dit vaak niet de voldoening die je dacht dat het zou brengen en dus ben je nog steeds niet gelukkig en ben je alweer onderweg naar je volgende doel. Want als... dan...

Ik ben inmiddels super gelukkig en heb een visie voor mijn toekomst, waar ik zelf af en toe een beetje bang van wordt. 


Maar man wat heb ik vastgezeten in mijn leven. Ik kon alles wat hierboven staat wel aanvinken op verschillende momenten. Eerst leefde ik met de dag en had absoluut geen idee wat ik wilde met mijn leven. Toen ging ik het advies van anderen opvolgen en belandde ik in banen waar ik totaal niet gelukkig van werd. Maar omdat ik nog steeds niet wist wat ik wilde ging ik buiten mijn werk om doelen stellen en ik dacht steeds, dat als ik mijn volgende doel had bereikt, dan komt het goed en dan ben ik gelukkig. Ik kwam van een koude kermis thuis.


Totdat ik, door middel van zelfonderzoek en persoonlijke groei, echt mijzelf leerde kennen en ook buiten de gebaande paden ging kijken naar wat ik wilde voor mijzelf. 


Toen ontdekte ik dat ik naast gelukkig zijn in het nu een visie kan creëren voor mijn leven waar ik al gelukkig van wordt, voordat ik het heb bereikt. Een visie niet alleen voor mijn werk of financiën, maar voor alle aspecten van mijn leven. 

gelukkig-leven

Jij kunt nu ook, binnen 2 weken, erachter komen
waar jij echt gelukkig van wordt.

De Ontdek Je Dromen Deep Dive Challenge laat je nadenken over je leven in 12 fundamentele categorieën. Aan de hand hiervan bepaal jij hoe jouw leven eruit ziet wanneer je echt gelukkig wilt zijn en succes en voldoening zult ervaren.


Want als er één ding is waar je geen compromissen over wilt sluiten, is het jouw leven.

Er zijn geen herhalingen, geen resets. Dit is het. Je tijd is nu. Kies voor jezelf

Doelen stellen en je leven leiden doe je NIET voor een ander.


Het is deze challenge geweest die mij heeft doen besluiten mijn carrière over een totaal andere boeg te gooien en mensen zoals jij te gaan helpen. Omdat ik daar echt gelukkig van wordt. En dat wil ik ook voor jou!


Een leven waar je elke dag verliefd op wordt. Dat je straks terugkijkt op het volgende decennia en denkt: Wow, is dit mijn leven?

anja-springt-op-strand

Dit levert de Ontdek Je Dromen Deep Dive Challenge je op:

 •  Talloze verschuivingen in je gedachten, overtuigingen en je kijk naar het leven.
 • Meer zicht en controle op alle gebieden in je leven, waardoor je leven beter in balans is.
 • Dus ook meer balans tussen werk en privé
 • Een dieper begrip van jezelf en jouw motivatie
 • Versterkte focus en productiviteit
 • Sterkere relaties met jezelf en anderen
 • Doelen waar je super blij van wordt en actie voor wilt en gaat nemen en dus niet afhaakt als het moeilijker wordt.
 • Een meer positieve mindset
 • Meer zelfvertrouwen en zelfrespect
 • En zoveel meer

Deze challenge geeft je

Een andere kijk

Nieuwe modellen van werkelijkheid en inzichten om over na te denken.

Tips en suggesties

Boeken, experts en sites voor nog meer diepgang over een bepaald onderwerp.

Heldere visie

Een kristalheldere visie van jouw ultieme geluk en succes op 12 kerngebieden van je leven.

Krijg inzicht en upgrade de 12 belangrijkste gebieden van je leven

De meeste persoonlijke groei programma's richten zich op slechts een handvol van deze gebieden.

Meestal carrière, geld, gezondheid en relaties.


De deep dive challenge neemt je veel dieper, tot in de kern van wie je bent, hoe je in de wereld staat en hoe je de realiteit waarneemt.


Leer hoe je elk van deze 12 aspecten van je leven kunt versterken en verbeteren zonder concessie te doen aan de andere categorieën.

De 12 categorieën zijn:

 • Liefde
 • Vriendschap
 • Avontuur
 • Omgeving
 • Gezondheid & Vitaliteit
 • Intellectualiteit
 • Vaardigheden
 • Spiritualiteit
 • Carrière
 • Creativiteit
 • Gezinsleven
 • Community

Wat anderen zeggen

Ik vind dit programma echt heel interessant. De inhoud is echt fantastisch. De informatie die bijvoorbeeld bij de categorie avonturen stond, daar kreeg ik het gevoel dat ik vleugels kreeg. Die trok mij ontzettend.
headshot-placeholder
Veronique
Het mooie is dat alle categorieën bij elkaar horen en dat je ze kunt combineren zoals je zelf wilt. De modules zijn heel duidelijk en prettig om te lezen. Erg behapbaar. Elke categorie geeft mooie nieuwe inzichten.
headshot-placeholder
Mie
Alleen al de inleiding zat al zoveel in. Ik zit het als een spons allemaal op te nemen. Het is echt super interessant. Ik ben echt lyrisch en dankbaar. Elke module vind ik boeiend. Het geeft heel veel inzicht in je leven en jezelf.
headshot-placeholder
Caroline

Hoe ziet de Ontdek Je Dromen Deep Dive Challenge eruit?

 • 14 MODULES
   Je krijgt nadat je de Deep Dive hebt aangeschaft meteen toegang tot de 14 modules waarbij je , na de introductie module, iedere dag een andere categorie ontdekt en de diepte in gaat.


 • 12 MP3 BESTANDEN
  Elke categorie module bevat een audio begeleide oefening, waarbij je jouw dromen gaat opschrijven.  Zo hoef je niet te lezen tijdens de oefeningen en kan je aan een stuk door schrijven.

 • MOOI EN PRAKTISCH WERKBOEK
   Een Deep Dive Challenge werkboek om je doelen in op te schrijven. 


 • LEVENSLANGE TOEGANG
  Je behoudt Je hele leven lang toegang to de online omgeving en updates.

Bonus

Als speciale bonus krijg je nu bij aankoop van de Deep Dive Challenge gratis een coachsessie t.w.v. €300,-.

Na je aankoop ontvang je hier meer informatie over via mail.

Jouw investering

De waarde van deze challenge is immens, als je kijkt naar de resultaten die al velen mensen hiermee hebben geboekt.  


Koop hem nu voor slechts:

€197,-

€ 400,-
€197,-

Ontdek Je Dromen 

Deep Dive Challenge

Ontdek wat voor jou geluk en succes hebben betekent.

Jouw 'risico'

GEEN!

 

Mocht je namelijk na de challenge te hebben gedaan besluiten dat het niet de resultaten heeft geleverd die je had verwacht. Dan kun je, met mijn 30 dagen, "niet goed, geld terug" garantie, je geld terug krijgen.

 

Stuur gewoon een e-mailtje met je verzoek en alles wordt geregeld.

Wij gebruiken cookies